Ghidul Serviciilor
Konecranes
inapoi la firma 1145 vizite
Poza Macarale de manipulare a containerelor
Foto

Macaraua portal cu roţi cu anvelope din cauciuc (RTG) Konecranes este un exemplu excelent al capacităţii noastre de a fi MAI INTELIGENT ACOLO UNDE CONTEAZĂ în ceea ce priveşte designul echipamentelor de manipulare a containerelor. RTG-urile noastre respectă specificaţiile tradiţionale de performanţă pentru macaralele de tip RTG. De asemenea, oferă, ca dotare standard, numeroase funcţii inovatoare, care determină o creştere semnificativă a performanţelor şi a fiabilităţii, simultan cu reducerea costurilor de întreţinere.

NOU! Gamă completă de opţiuni de alimentare

Oferim acum o gamă completă de opţiuni de alimentare pentru RTG-uri, inclusiv noul nostru bloc de alimentare hibrid. Indiferent dacă planul dumneavoastră de afaceri impune o soluţie de tip diesel electrică sau una complet electrică, suntem pregătiţi pentru orice eventualitate. Aflaţi mai multe despre opţiunile de alimentare pentru macaralele portal cu roţi cu anvelope din cauciuc.

Performanţă ridicată fără sistem hidraulic

Macaralele Konecranes RTG nu utilizează sisteme hidraulice, indiferent că este vorba de rotirea roţilor podului rulant, prevenirea balansului sau micro-mişcările sprederului. Acesta reprezintă un mare avantaj, furnizând o fiabilitate mai ridicată, un timp de nefuncţionare mai redus şi costuri mai reduse de întreţinere şi piese de schimb, mai ales pentru porturile cu condiţii meteo costiere nefavorabile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.