Ghidul Serviciilor
Konecranes
inapoi la firma 1145 vizite
Poza Poduri rulante
Foto

Construim cele mai mari poduri rulante din domeniu.

Numai câţiva furnizori de sisteme de manipulare a materialelor dispun de tehnologia şi experienţa pentru a concura în acest domeniu, unde capacităţile de ridicare ating mai multe sute de tone. Konecranes construieşte şi întreţine multe dintre cele mai mari şi mai complexe poduri rulante din domeniu şi oferă soluţii pentru toate necesităţile de ridicare a unor sarcini grele, inclusiv macarale modulare de mare capacitate, macarale pentru condiţii extrem de dificile, macarale pentru condiţii dificile şi macarale portuare.

Macaralele de proces proiectate de Konecranes pentru condiţii dificile răspund celor mai stringente cerinţe de performanţă: automatizare, cicluri de lucru extrem de solicitante, medii de lucru dificile, viteze mari de funcţionare şi sisteme speciale de comandă. Macaralele pentru turnătorii şi oţelării, macaralele pentru fier vechi, macaralele pentru cocserii, sistemele de stocare a rolelor de hârtie şi podurile rulante pentru manevrarea rulourilor din oţel sunt câteva dintre macaralele speciale proiectate şi construite de Konecranes pentru îmbunătăţirea productivităţii şi a eficienţei de proces.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.