Ghidul Serviciilor
Konecranes
inapoi la firma 1145 vizite
Poza Poduri rulante
Foto

Macaralele industriale Konecranes includ cele mai semnificative inovaţii pentru aplicaţiile de poduri rulante.

Macaralele industriale Konecranes includ cele mai semnificative inovaţii dezvoltate pentru aplicaţiile de pod rulant. Această tehnologie lider în domeniu se bazează pe forţa noastră inovatoare în materie de design mecanic şi electric, precum şi pe aplicarea celor mai moderne tehnologii industriale de fabricaţie. Fiabilitatea macaralelor cu electropalan cu lanţ XN şi a macaralelor cu electropalan cu cablu de oţel CXT sunt rezultatul cumulat al experienţei şi al angajamentului pentru excelenţă tehnologică.

Beneficii ale caracteristicilor standard:

Performanţă de înaltă clasă

Clasificarea prelucrării pentru utilizarea de sarcini medii şi grele (ISO M5) Motor de ridicare de mare randament cu ciclu de lucru de 60% Control prin invertor, dotare standard pentru deplasarea macaralei şi troliului Dispozitiv True Lift ca dotare standard – inerent pentru construcţia palanului cu lanţ XN, acesta este prevăzut cu electropalane cu cablu de oţel CXT, iar cârligul se deplasează orizontal numai 5 mm la o ridicare de un metru

Siguranţă şi fiabilitate superioară

Economie de spaţiu

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.