Ghidul Serviciilor
Koppel A.w. Romania Ascensoare
inapoi la firma 1970 vizite
Poza Lifturi marfa si persoane
Foto

Koppel A.W. este specializata de peste 40 de ani in productia de orice tip de ascensoare : electric, hidraulic ( cu unul sau mai multe segmente de piston, cu unitate de actionare directa sau indirecta), cu sisteme de control electronic al vitezei VVVF si micro-nivelare. Am instalat ascensoare avand capacități de până la 7500 kg (echivalentul a 100 de persoane!) si cabine de peste 6m înălțime. In zilele noastre, usile de palier sunt de obicei dotate cu 2, 3, 4 sau 6 pe panouri de usi automate glisante; cu toate acestea, putem furniza o gamă largă de alternative, de până la 2 m lățime și 6 m înălțime. La cerere, acestea pot fi produse cu diferite caracteristici de rezistență la foc, cu certificarea corespunzătoare, fie pentru piata din Italia fie pentru în țara în care este instalat sistemul. Ascensoarele prezinta cabinele și ușile acestora cu finisaje dintr-o larga gama de accesorii utilizand tablă de oțel de diferite grosimi, care pot fi vopsite sau acoperite după cum este necesar sau, ceea ce este comun în zilele noastre, din otel inoxidabil.

 

Aceste materiale ofera o garantie ridicata crescand perioada de viata in functionare precum si conditii de maxima igienă.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.