Ghidul Serviciilor
Koppel A.w. Romania Ascensoare
inapoi la firma 1970 vizite
Poza Lifturi panoramice
Foto

Printre diferitele alte tipuri de ascensoare non-standard, KOPPEL A.W. este specializată lifturi panoramice, construind cabine, integral sau parțial, în sticlă, pentru instalații interne sau externe.

 

În aceste cazuri, ascensoarele pot fi instalate în puțuri căptușite de sticlă, total închis, parțial deschis, sau chiar deschis aproape complet (cu condiția ca sistemele de protecție sunt la locul lor pe nivelurile la care altfel ar fi posibil accesul in put ).

 

În cazul de puturi care sunt parțial închise sau deschise la exterior, instalația trebuie să fie echipata cu sisteme electrice protejate împotriva agenților atmosferici, și, dacă este necesar, împotriva efectelor de vânt și lumina excesiva a soarelui sau diferente mari de temperatura, în scopul de a asigura o corecta functionare în orice condiție previzibila. Din punct de vedere estetic, și, în special referitor la forma cabinei, este posibil să selectați dintr-o gamă largă de dispozitive de fixare și precum si accesorii, în conformitate cu orice cerinta a studioul responsabil pentru asigurarea design-ului arhitectural.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.