Ghidul Serviciilor
Koppel A.w. Romania Ascensoare
inapoi la firma 1970 vizite
Poza Modernizari ascensoare
Foto
Foto

Când Ascensorul a fost folosit pentru câteva decenii, chiar dacă acesta a fost întreținut în mod corespunzător, unele lucrări de modernizare se impun ca fiind obligatorii pentru siguranța si pentru eliminarea altor probleme care se pot manifesta:

Eficienta si confort in folosire : ascensorul functioneaza zgomotos, cabina poate avea vibrații neplăcute, cu salturi excesive si alte aspecte incomode in functionare.

Siguranță: cabina ascensorului nu opreste la nivelul palierului , cu pericol de impiedicare pentru persoanele care elibereaza cabina ; când paracazatoarele ar trebui să intervină efectul blocarii cabinei poate fi prea abrupt. Sistemul de comunicare vocala bidirecționala poate lipsi, astfel încât se pot crea dificultati in activitatea operativa a serviciului de interventii de urgenta ..

 

Accesibilitate: tipul și dimensiunea usilor de cabina pot fi inadecvate pentru utilizarea acestora de catre persoane cu handicap sau în vârstă. Consumul de energie: consumul de energie la un ascensor vechi poate fi excesiv în raport cu tehnologiile moderne care acum sunt disponibile. Venind in intampinarea acestor probleme, ar putea fi util pentru a se înlocui complet un ascensor vechi cu unul nou, în conformitate cu normele standard , sau cu standardul pentru ascensoarele din cladirile existente (EN 81-21) cand este posibil să utiliza inca anumite părți ale ascensoarelor vechi (de exemplu, glisierele).

 

Koppel A.W. este un specialist de acest tip de lucrări, de asemenea si în proiecte „la cheie”, atunci când este necesar, inclusiv lucrări auxiliare, de zidărie sau electrice. În special, în aceste cazuri, cand trebuie să fie instalate ascensoare incepand cu usi automate glisante, pana la dotari de echipamente de siguranță, asigurand o decelarere blanda si o oprire exacta la nivelul fiecarui palier . Instalarea unui sistem de comunicare vocala bidirecțională pentru a se putea apela un dispecerat de specialitate 24/7. Pentru economisirea de energie, un un sistem de iluminare cu LED-uri va înlocui pe cel vechi, inclusiv pentru lumina de urgență , în caz de blocare in functionare a cabinei. Mai mult decât atât, în puțul existent , va fi instalata o cabina mai mare , acolo este posibil, astfel încât acesta accesul persoanelor va fi inbunatatit .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.