Ghidul Serviciilor
Korona-Centrul Medical-Bucuresti
inapoi la firma 6815 vizite
Poza Medicina muncii
Foto

A. Abonament la Serviciile Medicale KORONA  Medicina Muncii - 3 ,5 E/luna/angajat

Pretul acestui abonament se calculeaza in functie de structura de personal a firmei si de tipurile de riscuri existente.Centrul Medical KORONA va asigura in cadrul acestui abonament urmatoarele servicii:

1. Efectuarea tuturor investigatiilor (consultatii si analize de laborator conform Legii 90/96 republicata, ordinului MSF 933/2002 si ordinului MMS 508/2002, pentru fiecare angajat al companiei in functie de gradul de expunere la factorii e risc ce ii pot afecta starea sanatatii. Astfel noii angajati ai companiei vor beneficia de control medical la angajare , fara alte costuri suplimentare conform reglementarilor specifice fiecarei structuri profesionale. Fiecare angajat va beneficia de asemenea , de control medical periodic ce consta in investigarea starii de sanatate a acestuia intr-un mod profesionist, periodicitate prevazuta de legislatia de Medicina Muncii(anual/semestrial)

2. Intocmirea dosarelor medicale ale tuturor angajatilor firmei, tinandu-se astfel evidenta stricta a aparitiei si evolutiei problemelor de sanatate ale acestora.

3. Verificarea oportunitatii si necesitatii concediilor medicale. La reluarea activitatii angajatul va trebuii sa obtina viza medicului de medicina a muncii pe certificatul de concediul medical emis de medicul de familie.Pe termen scurt acest lucru va determina reducerea absenteismului pe probleme medicale.  

4. Consilierea angajatorului privind strategia de sanatate si securitate in munca are in vedere participarea la evaluarea riscurilor profesionale,monitorizarea determinantilor profesionali specifici pe posturi de munca pentru posturile care aparent nu sunt supuse nici unui factor de risc professional.Aceste actiuni vor fi efectuate in colaborare cu Serviciul de Protectia Muncii avand ca scop formularea de obiective specifice pentru mentinerea starii de sanatate a angajatilor si recomandarea de la caz la caz a masurilor profilactice medicale si/sau tehnico-organizatorice de imbunatatire a conditiilor de munca (printrecare si necesitatea solicitarii determinarilor de noxe la anumite locuri de munca). 

Conditii pentru a beneficia de abonament

•  Achitarea abonamentului la zi

•  Pentru a beneficia de serviciile mentionate, abonatii trebuie sa-si anunte telefonic, prin e-mail intentia, fixandu-si programarile.

In cadrul acestei variante de colaborare se efectueaza NUMAI examenele medicale obligatorii, specifice fiecarei meserii, asa cum sunt prevazute de Normele generale de protectia munci

 

B. Abonament la Serviciile Medicale KORONA  Medicina Muncii – 7 E/luna/angajat

1.Capitolul Medicina Muncii Centrul Medical KORONA va asigura efectuarea investigatiilor(consultatii si analiza de laborator)confor legii 90/96 republicata,ordinului MSF 933/2002,ordinului MMSS 508/2002,pentru fiecare angajat al companiei, intocmirea dosarelor medicale,verificarea oportunitatii si necesitatea concediilor medicale,consilierea angajatorului privind strategia de sanatate si securitate in munca.  

2.Capitolul Servicii Medicale ofera angajatilor Beneficiarului:

•  Acces nelimitat la medicul de medicina generala din incinta Centrului Medical KORONA

•  Acces la patru consultatii de specialitate la recomandarea medicului de medicina generala. Dupa epuizarea celor patru consultatii la recomandarea medicului de medicina generala,sau daca este cazul de urmarit un tratament prescris in cadrul celor patru consultatii,angajatului i se prelungeste nelimitat accesul pana la rezolvarea problemelor de sanatate;

•  Efectuarea unei ecografii generale si a unei electrocardiografii anual.In cazul in care angajatul se afla sub un anumit tratament acestuia i se permite accesul la investigatiile mentionate anterior pana la rezolvarea problemelor de sanatate;

•  Efectuarea unui set de analize complet anual in functie de indicatia medicului;

•  In cazul in care angajatul se afla sub un anumit tratament prescris de specialistii centrului nostrum,acestuia i se permite accesul la toate investigatiile necesare pana la rezolvarea problemelor de sanatate

Conditii pentru a beneficia de abonament

•  Achitarea abonamentului la zi

•  Pentru a beneficia de serviciile mentionate, abonatii trebuie sa-si anunte telefonic, prin e-mail intentia, fixandu-si programarile.

 

Prin serviciul de abonament medical (valabil atit pentru personalul angajat sau in curs de angajare) puteti monitoriza permanent starea de sanatate a personalului.

C. Abonament la Serviciile Medicale KORONA  Medicina Muncii - 20 E/luna/angajat

1. Acces nelimitat la medicul de medicina generala din incinta Centrului Medical KORONA 2. Acces nelimitat la ecografie generala, EKG si la medicul specialist de medicina interna, la indicatia medicului de medicina generala din Centrul Medical KORONA 3. Acces la patru consultatii de specialitate, la indicatia medicului generalist sau a medicului internist din Centrul Medical KORONA (altele decat medicina interna) 4. Doua seturi complete de analize anuale la indicatia medicilor specialisti sau de medicina generala de la Centrul Medical KORONA (si un set de analize pentru membrii familiei asiguratului) 5. Set complet de analize in cazurile unor urgente confirmate de medici din cadrul Centrului Medical KORONA 6. Efectuarea vaccinarii anuale impotriva virusului gripal

 

  Conditii pentru a beneficia de abonament

•  Achitarea abonamentului la zi

•  Pentru a beneficia de serviciile mentionate, abonatii trebuie sa-si anunte telefonic, prin e-mail intentia, fixandu-si programarile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.