Ghidul Serviciilor
Kreston Romania - Contabilitate, Audit, Consultanta Fiscala, Bucuresti
inapoi la firma 234 vizite
Poza Servicii de contabilitate
Foto

Fuziuni & Achizitii

Operatiunile de fuziune si achizitii de companii sunt parte a strategiei corporative care se ocupa cu cumpararea, vanzarea, divizarea si combinarea diferitelor entitati, care pot ajuta o companie sa creasca, sau sa se extinda pe piata, si / sau sa-si cresca beneficiille fiscale. Din punct de vedere juridic, o fuziune este o consolidare legala a doua societati intr-o singura entitate, iar o achizitie are loc atunci cand o companie preia o alta si devine noul proprietar.

In aceste operatiuni aveti nevoie de asistenta unor consultant fiscali cu experienta pentru a va ajuta sa identificati oportunitatile de reducere a taxelor si a maximiza utilizarea pierderilor nete de exploatare. In plus, planificarea si structurarea eficienta va poate ajuta sa evitati probleme legale si de reglementare complicate.

BG CONTA KRESTON va poate ajuta in urmatoarele domenii:

Analiza financiara

Analiza financiara va ajuta sa evaluati trendurile economice, sa stabiliti politici financiare si planuri de afaceri pentru dezvoltarea activitatii pe termen lung sau sa investiti in proiecte sustenabile.

Va oferim urmatoarele servicii:

Expertize contabile

Oferim servicii de expertiza contabila extrajudiciara solicitate de clientii care au nevoie de clarificari legate de desfasurarea unor tranzactii sau in situatia in care exista indoieli asupra modului de calcul a unor impozite si taxe.

Raportari subsidiare

Daca suntei o companie internationala care tranzactioneaza pe piata din Romania fara a avea un sediu permanent si aveti obligatii de raportare TVA, putem sa va tinem contabilitatea simplificata in functie de nevoile dumneavostra si sa fiti siguri ca v-ati indeplinit obligatiile de raportare a TVA.

Serviciile noastre includ:

Dumneavoastra ne transmiteti documentele si noi le inregistram si intocmim declaratia de TVA in conformitate cu cerintele legislatiei fiscale din Romania.

Servicii de secretariat, protocol si contabilitate primara

Venim in intampinarea clientilor nostrii cu o serie de servicii oferind solutii personalizate pe nevoile afacerii in special cele care reies din Legea societatilor comerciale, Legea contabilitatii si Codului Fiscal.

Serviciile sunt oferite la un pret fix si includ:

Exemple de servicii specifice acestui domeniu:

Legal support

In cazul in care sunteti interesati de infiintarea unei societati comerciale / reprezentanta / sucursala / asociatie sau funadatie in Romania, va putem oferi urmatoarele tipuri de servicii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.