Ghidul Serviciilor
Kreston Romania, Servicii Profesionale De Contabilitate Bucuresti
inapoi la firma 122 vizite
Poza Audit
Foto

Oferim servicii de audit, consultanta si alte servicii conexe, aliniate standardelor de inalta calitate ale retelei Kreston International, cu abordari obtinute si derivate din intelegerea reala a afacerii dumneavoastra, eficienta sistemelor de contabilitate si control. Serviciile noastre sunt furnizate cu excelenta de catre profesionisti cu experienta in domeniu, membri ai organizatiilor profesionale din Romania, precum si internationale (ACCA). Standardele de calitate respecta metodologia retelei Kreston si a Standardelor internationale de audit (ISA). Experienta noastra, precum si calitatea resurselor noastre ne permit sa gasim modalitati de rezolvare a problemelor care apar.

AUDIT FINANCIAR

O examinare independenta si obiectiva a situatiilor financiare, reducand riscul investitorilor si implicit a costurilor de capital.

SERVICII DE REVIZUIRE

Sporim gradul de credibilitate al situatiilor financiare prin comparare, analiza indicatorilor anteriori si actuali din companie sau nivel de industrie.

SERVICII CONEXE

Misiuni de audit pe baza procedurilor agreate, raportari IFRS, auditul fondurilor structurale, raportari financiare internationale, audit fiscal.

AUDIT INTERN

Managementul riscului, controlul si procesele de conducere prin audit de conformitate, operational, al sistemului de informatii sau al performantei.

RAPORTARI INTERNATIONALE

Oferim o gama completa de servicii de raportare pentru a sprijini dezvoltarea si cresterea afacerii dumneavoastra, atat local cat si international.

DUE DILIGENCE

Analizam informatiile din diverse puncte de vedere, identificam riscurile afacerii pentru a sustine investitorul interesat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.