Ghidul Serviciilor
Kronlux F.m.- Ferestre De Mansarda, Brasov
inapoi la firma 1340 vizite
Poza Actionarea electrica de la distanta
Foto

Asigura controlul oricarei functii a unui dispozitiv sau a unui grup de dispozitive simultan

Prin intermediul unui dispozitiv de control multi-channel (ex. telecomanda ZRH 12, tastatura ZRW 7 sau ZWL 3) este posibil controlul individual sau în grup a mai multor dispozitive.

Tastatura ZRW 7 poate actiona maxim 7 dispozitive Z-Wave individual sau pâna la 84 de dispozitive organizate în maxim 7 grupuri simultan. ZWL 3 poate actiona pâna la 3 dispozitive individual sau pâna la 231 dispozitive organizate în maxim 3 grupuri simultan. Telecomanda ZRH 12 permite operarea a 12 dispozitive individual sau pâna la 144 dispozitive organizate în maxim 12 grupuri simultan.

Instalarea

Instructiunile de montaj si programare se gasesc în pachetul produselor. Telecomanda ZRH 12 si tastatura ZRW 7 nu necesita cablaj si pot fi pozitionate oriunde pe perete sau pe orice suprafata plata prin intermediul unui suport si a unei placi magnetice. ZWL 3 se monteaza încastrat în perete si necesita doza adânca de minim 60mm.

Conectarea consta în alimentarea ferestrei de mansarda Z-Wave la 230V AC prin cablu 2 x 1mm2. Fereastra de mansarda Z-Wave este echipata standard cu senzor de ploaie ZRD, conectori pentru accesoriile electrice (exterioare ARZ Z-Wave sau AMZ Z-Wave si interioare AJP Z-Wave, ARF Z-Wave, ARP Z-Wave). Senzorii de vânt si de fum sunt conectati la modulul de vreme ZWMP cu cabluri de 2x0.5mm2  si respecitv 3x0.5mm2 .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.