Ghidul Serviciilor
Kappa Topo Systems, Cadastru, Topografiei Geodezie Si Cartografie - Bucuresti
inapoi la firma 1817 vizite
Poza Expertize topografice extrajudiciare
Foto

Expertii Kappa Topo Systems efectueaza expertize topografice extrajudiciare în domenii precum: topografie, cadastru, publicitate imobiliară (carte funciară). La finalul expertizei se intocmeste o documentaţie, respectiv un ¨raport¨ ce este inmanat clientului si care este un document oficial şi util deoarece în multe cazuri poate servi la stingerea unor conflicte fără a se ajunge în instanţă.

Aceasta expertiza este o cercetare cu caracter tehnic facuta de un expert, la cererea unui organ de jurisdictie sau urmarire penala, ori a partilor interesate, asupra unei situatii, probleme, stari de lucruri, a carei lamurire intereseaza in solutionarea cauzei.

Aceaste expertize tehnice efectuate la cererea persoanelor fizice sau juridice, cu privire la situatii care nu au legatura nemijlocita cu activitatea judiciara constituie EXPERTIZE TOPO EXTRAJUDICIARE. 

Legea care reglementeza activitatea expertilor tehnici judiciari si extrajudiciari: OG 2/2000 actualizată, privind organizarea activităţii de expertiză tehnică judiciară şi extrajudiciară, publicată în Monitorul Oficial nr. 26 din 25.01.2000.

Expertize topografice extrajudiciare – principalele obiective:

Conform legislatiei in vigoare, aceste expertize topografice extrajudiciare pot fi utilizate, dupa caz, la :

Preturile sunt calculate pentru fiecare proiect in parte, in functie de specificul ridicarii topografice (geografia terenului, suprafata, numar de puncte necesare).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.