Ghidul Serviciilor
La Maison Des Jardins - Salon De Evenimente
inapoi la firma 97 vizite
Poza Evenimente
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

In viata fiecaruia dintre noi se succed persoane, etape si momente aparte, care merita marcate in memoria tuturor, printr-o sarbatoare fastuoasa.

Salon La Maison dispune de o capacitate de 350 de locuri la mese si 700 de locuri in picioare, fiind conceput pentru a putea gazdui o gama larga de evenimente, intr-o ambianta frantuzeasca de lux si la cele mai inalte standarde de calitate.

La Maison des Jardins va pune la dispozitie un salon spatios si o gradina frantuzeasca impresionanta care pot fi decorate si personalizate dupa specificul evenimentului dumneavoastra, in orice anotimp.

NUNTI
Un concept elegant intr-un cadru provensal in inima gradinilor frantuzesti unde pentru o seara TU si EU devenim print si printesa.

BOTEZURI
Petrecerea de bun-venit in aceasta lume a celui mic trebuie sa fie desprinsa din cartea cu povesti, cu personaje fantastice si decoruri de basm.

PETRECERI
Pentru a avea o petrecere reusita, atmosfera trebuie sa fie perfecta – luminile, muzica si decorurile sunt elementele esentiale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.