Ghidul Serviciilor
Laborator Diesel
inapoi la firma 3664 vizite
Poza Despre noi
Foto

Laboratorul nostru realizeaza reparatii profesionale de injectoare common rail Delphi si Bosch. Reparatiile sunt facute conform specificatiilor tehnice ale producatorilor sistemelor de injectie.

Acordam o atentie sporita la detalii si suntem siguri ca asiguram cele mai bune servicii de reconditionare injectoare. Beneficiem de tehnica si echipamente profesionale moderne: stand profesional de centicubat, cuva de curatare cu ultrasunete, cuva ecologica de curatare cu bacterii, aparatura optica pentru depistarea defectiunilor sau uzurilor, tester Delphi pentru sistemul de injectie.

Laboratorul nostru este certificat Delphi Diesel Point, este specializat in tehnologia diesel, este dotat cu echipamente specializate, si este pregatit pentru provocarea diesel. Popularitatea sistemelor diesel a crescut odata cu avansarea tehnologica a motoarelor common-rail, ceea ce inseamna ca numai centrele de service dotate cu echipament sofisticat, training si suport adecvat vor putea profita de aceasta oportunitate.

Folosind solutia profesionala de reparatie, reduceti consumul, emisiile si prelungiti viata motorului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.