Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Matei Basarab
inapoi la firma 258 vizite
Poza Somnologie
Foto

Tulburarile respiratorii din timpul somnului, in special sindromul de apnee obstructiva, sunt recunoscute ca boli destul de frecvente care induc veritabile probleme de sanatate publica. Sindromul de apnee in somn de tip obstructiv (SASO) este cel mai frecvent intalnit si se caracterizeaza prin obstructia cailor respiratorii superioare, cu asfixie progresiva pana la trezirea brusca din somn. Pe termen lung scaderile repetate ale concentratiei sanguine de oxigen dauneaza grav organelor vitale. Apneea de somn netratata se poate complica cu hipertensiune arteriala, afectiuni cardiace sau atac cerebral.

De ce somnul ?

Omul petrece o treime din viata dormind. Somnul este esential pentru sanatate, fiind indispensabil pentru functionarea organismului la maxima capacitate fizica si mentala.

Thomas Dekker spunea: somnul este lantul de aur care ne tine sanatatea si trupul impreuna.

 

Ce oferim?

 

Cabinetul de pneumologie si somnologie, dispunand de cele mai noi tehnologii de depistare si tratament a bolilior respiratorii va ofera:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.