Un mic restaurant în Micul Paris
O străduţă cochetă într-unul din cartierele chic ale Bucureştiului
Un restaurant ce îmbină gastronomia franceză cu arta contemporană
Odată intrat, poţi să te crezi într-o galerie de artă pariziană. Lucrări semnate de artişti celebri ai momentului se odihnesc într-o lumină plăcută. Printr-o firidă îl poţi vedea la lucru pe Chef Cuisiner Sami Babou - “delegatul special” în România al lui Alain Ducasse - care îşi coordonează atent echipa. Odată aşezat la masă, lucrările rămân în amintire. Spectacolul culinar e gata să înceapă
Încă de la deschidere, La Cantine de Nicolai a onorat o clientelă obişnuită cu cele mai vestite restaurante ale lumii şi după spusele fiecaruia,micul restaurant de pe strada Povernei îndeplineşte şi cele mai exigente cerinţe.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.