Ghidul Serviciilor
Lacor Trade, Oradea - Amenajari Peisagere Acvatice, Hidroizolatii
inapoi la firma 1297 vizite
Poza Bazine pentru zapada artificiala
Foto

Turismul este o prioritate si in tara noastra.Tot mai multe partii de ski se deschid si/sau se modernizeaza anual.

Dar o partie de ski cu adevarat perforamanta, care sa poata oferi conditii optime de agrement pe intreaga perioada de iarna, are nevoie de asigurarea permanenta a unui strat de zapada consistenta si de calitate.

 Tunurile de zapada devin tot mai des accesoriile indispensabile ale partiilor de ski de calitate. 

In special modificarile climatice cu fluctuatii serioase de temperatura, corelate cu lipsa acuta de precipitatii din ultimii ani pe partiile de ski din Europa pun o sarcina tot mai mare pe tunurile de zapada. Din pacate precipitatiile provin, de obicei, pe fondul unei temperaturi destul de crescute, cand, in majoritatea cazurilor, Iar aceste precipitatii se topesc in multe cazuri.

Alimentarea cu apa a tunurilor de zapada nu poate fi asigurata, in toate cazurile, din surse directe de apa. Din acest motiv se impune construirea si amenajarea de bazine, rezervoare de stocare a apei.

 Constructia acestor bazine de colectare necesita izolarea lor pentru prevenirea pierderilor de apa. 

In executia acestor lucrari vor trebui luate o serie de masuri de protectie, deoarece fluctuatiile de apa din bazin provoaca miscari puternice ale ghetii, ce pot duce la fisurarea membranei.

Cea mai la indemana posibilitate de izolatie este oferita de catre Firestone cu membranele EPDM PondGard.

 Calitatile exceptionale ale materialului EPDM: rezistenta remarcabila la actiunile mecanice, termice,  chimice, UV-C, durabilitate, flexibilitate recomanda acest material ca fiind alegerea nr 1 in constructia rezervoarelor pentru zapada artificiala

 Va stam la dispozitie cu serviciile noastre de izolatie pentru bazine de stocare a apei pentru zapada artificiala

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.