Ghidul Serviciilor
Lacor Trade, Oradea - Amenajari Peisagere Acvatice, Hidroizolatii
inapoi la firma 1288 vizite
Poza Rezervoare PSI
Foto

Normele generale de prevenire si stingere a incendiilor prevad reguli stricte carora firmele nou autorizate trebuie sa se alinieze, in ceea ce priveste capacitatea de stingere ale unor eventuale incendii.

Stingerea incendiilor necesita apa in cantitati uriase.

Cum majoritatea parcurilor industriale se afla in zone extravilane, iar debitele de apa de la retea nu permit utilizarea hidrantilor la capacitatile normatee.In autorizatiile de functionare se prevad constructia unor bazine cu anumite capacitati, suficient calibrate.

Pe langa faptul ca utilitatea acestor bazine este incontestabila, valoarea lor estetica este, deseori, eclipsata de utilitatea stricta.

De ce sa nu fie un rezervor si un iaz ornamental, care sa fie o podoaba in curtea unei intreprinderi?

Experienta noastra dovedeste ca in unele cazuri, aceste bazine PSI pot deveni adevarate lacuri de agrement, cu valoare estetica incontestabila si practica, nu numai in cazul unui incendiu care, in conditii ideale, nu se va intampla niciodata, deci utilitatea unui astfel de bazin va fi zero.

Iaz ornamental si piscina naturala sau rezervor PSI? Raspunsul o gasiti in poza de mai jos, cand o investitie necesara a devenit un iaz ornamental in toata regula, cu toate instalatiile de rigoare (camin, pompe, hidranti, filtre, etc) necesare utilizarii ca stoc de apa pentru stingerea incendiilor.

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.