Ghidul Serviciilor
I.l.dambovita
inapoi la firma 734 vizite
Poza Despre noi
Foto

IL.Dâmboviţa a luat fiinţă în 1991 prin preluarea patrimoniului fostei Intreprinderi de Industrializare a Laptelui Dâmboviţa.

Societatea este o firmă cu capital integral privat. Principalul obiect de activitate al societăţii este prelucrarea şi comercializarea laptelui şi a produselor lactate ce poartă marca Natura, fiind cea mai mare fabrică de prelucrare a laptelui din judeţ, cu o tradiţie de peste cincizeci de ani.

 

 

În perioada 2005-2008 au fost implementate doua proiecte, in valoare de 2.6 milioane de euro, co-finantate cu fonduri SAPARD. Aceste proiecte au vizat modernizarea si retehnologizarea capacitatilor de productie care au fost aliniate la standardele europene.In 2008 s-a semnat un contract de finantare cu APDRP-ul, pentru un proiect de investitii in valoare de 370 000 euro, ce a fost finalizat in 2009.Proiectul a permis extinderea gamei de produse, lansand pe piata de consum produse lactate in ambalaje de carton. În prezent capacitatea de prelucrare a fabricii este de peste 220 000 hl lapte/an

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.