Ghidul Serviciilor
Lafor - Mobiler, Pardoseli, Scari Si Trepte Din Lemn Masiv, Razboieni / Neamt
inapoi la firma 1044 vizite
Poza Cherestea foioase,lemn de esenta tare
Foto

Lafor ofera clientilor sai: societati comerciale sau persone fizice, cherestea uscata 8-10% din specii de lemn de esenta tare: fag, stejar, paltin, cires, frasin, salcam, nuc, sorb, carpen, tei.

Cheresteaua are grosimi de 25mm sau 50mm, latimi de la 10cm in sus, lungimi de la 1m. La comanda oferim si alte grosimi, de ex: 32mm, 60mm, 80mm, etc, latimi sau lungimi fixe, semifabricate rindeluite, elemente pentru mobila, etc

Datorita dotarii cu utilaje moderne, Lafor este singura fabrica de cherestea din zona care ofera in mod constant cherestea uscata cu latimi fixe de fag, paltin, stejar, cires. Acest tip de cherestea poate fi folosita pentru productia de mobila, scari sau pentru productia de usi din lemn masiv avand avantajul unui randament de 100% sau pierdere zero dupa spintecare.

Oferim urmatoarele specii de lemn indigen: fag, stejar, paltin, cires, frasin, salcam, nuc, sorb, carpen, tei si la comanda, specii de lemn exotic.

Lafor detine o fabrica de cherestea, dotata cu utilaje moderne cu grad ridicat de automatizare: ferastrau panglica Artiglio instalat in 2007, ferastrau panglica twin, MEM France, instalat 2013, transportoare automate pentru cherestea, multilama cu panze mobile si statie de sortare si pachetizare cherestea.

Capacitatea de debitare este de cca 100mc bustean esente tari (fag, stejar, paltin) intr-un schimb de 8ore. Capacitatea de uscare cherestea este de cca 1,200mc; 10 camere de uscare cu volume utile cuprinse intre 50mc si 150mc fiecare, cu programe automate de uscare asistate de computer. Capacitateade aburire cherestea este de 80mc pe sarja; doua camere de aburire cu capacitate de 40mc fiecare. Agentul termic este furnizat de un cazan alimentat automat cu rumegusul si praful de lemn produs de sectia de mobila si panouri. Sectia pentru prelucrare cherestea, dotata cu utilaje specifice are o capacitate de prelucrare de cca 900mc lunar, produs finit. Cheresteaua este prelucrata mecanic dupa uscare, rezultand pachete de culoare uniforma, marfa exceptional calitativa cu aspect commercial impecabil.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.