Ghidul Serviciilor
Lafor - Mobiler, Pardoseli, Scari Si Trepte Din Lemn Masiv, Razboieni / Neamt
inapoi la firma 1044 vizite
Poza Mobilier lemn masiv
Foto
Foto
Foto
Foto

Lafor produce mobilier din lemn masiv fag, stejar, paltin, cires, salcam, nuc, frasin:

Producem de asemenea:

In general, aceste produse sunt destinate exportului, dar le puteti gasi si pe piata interna. Firmele interesate in distribuirea acestor produse sunt rugate sa ne contacteze. Persoanele fizice ne pot deasemenea contacta pentru detalii privind posibilitatea achizitionarii produselor noastre.

Lafor producator certificat FSC de: mobila

Lafor produce mobila lemn masiv fag, stejar, paltin, cires, salcam, nuc, frasin:

- Mese

- Paturi

- Noptiere

- Biblioteci

- Rafturi

Producem de asemenea:

- Plansete si tocatoare pentru bucatarie

- Topuri pentru bucatarii ( blat bucatarie )

- Topuri pentru baruri

- Glafuri si alte elemente pentru decoratiuni interioare

In general, aceste produse sunt destinate exportului, dar le puteti gasi si pe piata interna.

Firmele interesate in distributia de mobila sunt rugate sa ne contacteze. Persoanele fizice ne pot deasemenea contacteze pentru detalii privind posibilitatea achizitionarii produselor noastre de mobila.

experienta in realizareaproduselor de mobila lemn masiv

Imbinand cu succes maiestria mesterilor nostri cu tehnologiile moderne de procesare a lemnului, a rezultat o gama larga de mobila, in stil clasic, contemporan si modern.

In cadrul acestei game de produse, elementele traditionale romanesti corespund caracteristicilor specifice de mobila fabricat in tarile importatoare.

Finisajele manuale in stil antichizat, pe baza de ceara solida sau ulei, dau unicitate produselor noastre si le fac deosebit de atragatoare.

Asiguram consultanta profesionala specializata in amenajari interioare si flexibilitate in realizarea produselor de mobila.

Beneficiind de utilaje performante si de maiestria unor mesteri tamplari de prima clasa, producem o gama variata de mobilia, pentru living, camera de zi, dormitor, birou, crama, bar, bucatarie, restaurant, horeca.

Experienta in realizarea produselor de mobila ne permite sa fim flexibili in realizarea de mobila la comanda, oferind consultanta clientilor pentru amenajarea si decorarea spatiilor de care dispun.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.