Ghidul Serviciilor
La Forja, Structuri Si Confectii Inox Cluj Napoca
inapoi la firma 2775 vizite
Poza Produse din Corten
Foto

Produse rezistente la coroziune si tractiune

Denumit dupa COR-TEN, marca înregistrata a companiei US Steel, cortenul este un tip de otel rezistent la intemperii, fara a necesita vopsirea lui, si care îsi pastreaza aspectul ruginiu-degradat în ciuda expunerii la intemperii. Însasi denumirea acestui metal reuneste cele doua proprietati ale sale: rezistenta la coroziune si rezistenta la tractiune. Compozitia chimica a cortenului face ca suprafata sa sa treaca trece prin mai multe etape de oxidare, fara însa a se degrada.

Otelul corten este tot mai popular în utilizarea cu în scop arhitectural si design, fiind apreciat în rolul decorativ, combinatia de materiale din care e compus conferindu-i un aspect personalizat.  Stadiile de oxidare prin care trece au ca efect modificarea nuantelor sale cromatice, ajungând astfel, de la culoarea ruginiu-aramie la o culoare albastruie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.