Ghidul Serviciilor
La Forja, Structuri Si Confectii Inox Cluj Napoca
inapoi la firma 2775 vizite
Poza Structuri si Confectii Inox
Foto
Foto

La Forja, prin intermediul diviziei Inox Line, realizeaza proiecte tehnologice care constau în structuri complexe si confectii din inox pentru numeroase industrii, cu o capacitate de productie la standard GMP. Materiile prime pe care le utilizam provin de la cei mai importanti furnizori din Uniunea Europeana. Avantajul articolelor fabricate din inox este acela ca sunt usor de întretinut si au o durata de viata îndelungata.

Compania noastra se ocupa cu uzinarea diferitelor parti componente ale constructiilor si structurilor necesare instalatiilor din inox precum balcoane, balustrade, garduri, porti, mobilier sau copertine. Adaptam diferite stiluri de design si manufactura la natura proiectului dumneavoastra.

Rezistenta la coroziune si pete de otel inoxidabil, o întretinere redusa si un luciu familiar îl fac un material ideal pentru multe aplicatii, inclusiv platforme de lucru. Este, de asemenea, cunoscut ca otel rezistent la coroziune, în special în industria aviatica. Proprietatile sale antibacteriene îl fac o alegere populara în fabricile de alimente si farmaceutice, deoarece acestea pot fi curatate cu aburi si sterilizate si nu necesita vopsea sau alte finisaje de suprafata.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.