Ghidul Serviciilor
Lagermax Aed Romania - Transport Marfa Rutier, Aerian, Maritim Si Cale Ferata, Otopeni / Ilfov
inapoi la firma 4517 vizite
Poza Depozitare
Foto

Specialistii nostri în logistica dispun de know-how-ul necesar pentru o mare varietate de solutii adaptate industriei în domeniile B2B si B2C. La început, exista o analiza comuna a dorintelor si cerintelor dvs., urmate de solutii logistice inovatoare si  orientate catre viitor.

Datorita experientelor de zeci de ani, o specializare înalta în domeniile logisticii si outsourcing-ului pentru diferite industrii, oferim solutii inovatoare, orientate spre viitor.

Specialistii nostri va pun la dispozitie cerintele individuale de la idee la solutie, si pâna la realizarea pas cu pas. Deci, bunurile tale sunt la momentul potrivit în locul potrivit - si asta e valabil pentru întreaga lume.

LOGISTICA DEPOZITULUI SI DEPOZITAREA LA LAGERMAX

Lagermax are grija de întreaga logistica a depozitului - oferindu-va timp, energie si nervi pentru a face fata altor aspecte importante ale afacerii dvs.

Stiind ca fiecare client are nevoi diferite si cerinte diferite, oferim solutii individuale de lant de aprovizionare si outsourcing eficient din punct de vedere al costurilor. Înca nu stii exact ce vrei si ce ai nevoie? 

Nicio problema - va vom sfatui cu placere si va vom ajuta sa decideti ce serviciu doriti de la noi!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.