Ghidul Serviciilor
Lagermax Aed Romania - Transport Marfa Rutier, Aerian, Maritim Si Cale Ferata, Otopeni / Ilfov
inapoi la firma 4517 vizite
Poza Servicii de trimitere pachete
Foto

Pentru a va asigura ca parcelele si marfurile dvs. sosesc în siguranta, rapid si la timp la destinatia potrivita, Lagermax lucreaza împreuna cu parteneri puternici.

Ca partener al DPD Austria, liderul privat al Austriei în servicii de trimitere pachete, siguranta, viteza si gradul de constientizare a costurilor sunt obiectivele principale la transportul bunurilor dvs. - Cel mai bun serviciu garantat!

Pentru  trimiterea dvs. individualizata de pachete primetime este exact partenerul potrivit! De asemenea, va oferim o gama larga de variante Express pentru serviciile suplimentare „Livrare contra numerar", „Pachet cu valoare", „Verificare ID", „Livrare la departament", „Logistica retururilor", „Pachete retur" precum si servicii suplimentare!

 

LAGERMAX ESTE UNUL DINTRE CEI MAI IMPORTANTI FURNIZORI DE SERVICII LOGISTICE DIN AUSTRIA SI ASIGURA TRANSPORTURI DE ÎNCREDERE CU URGENTA RIDICATA

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.