Ghidul Serviciilor
Lagermax Aed Romania - Transport Marfa Rutier, Aerian, Maritim Si Cale Ferata, Otopeni / Ilfov
inapoi la firma 4517 vizite
Poza Transportul pe calea ferata
Foto

Acestea transporturi sunt potrivite în special pentru cantitati mari, cu expeditii care nu trebuie livrate neaparat rapid.

Folosind Lagermax Kombiverkehr Bahn, oferim clientilor nostri livrarea la timp si în termen a bunurilor.

Indiferent de problemele de trafic, cum ar fi blocajele, accidentele, blocajele rutiere sau conditiile meteorologice. Transportul pe calea ferata este, prin urmare, o alternativa rentabila la transportul cu camionul pentru transporturi care nu sunt importante.

Este în mod special adecvat pentru transportul unor cantitati mari de marfuri care urmeaza a fi transportate sau în care sunt transportate produse deosebit de grele, marfuri în vrac si substante lichide si gazoase. Calendarele exacte permit o delimitare precisa a timpului de plecare si de sosire al marfurilor. Aceasta are ca rezultat o planificare corecta a transportului.

TRANSPORTUL FEROVIAR LAGERMAX ESTE ALTERNATIVA RENTABILA SI SIGURA PE CALEA FERATA: MARFURI CARE NU TREBUIE NEAPARAT LIVRATE ÎNTR-O MARE GRABA!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.