Ghidul Serviciilor
Landscape Concept - Mobilier La Comanda Bucuresti
inapoi la firma 93 vizite
Poza Camere copii
Foto

Camera copilului este, de cele mai multe ori, o provocare pentru parinti în ceea ce priveste amenajarea.Tinând cont de versatilitatea pe care o camera de copii o impune de la activitati de creatie, pâna la somn, lectii, întâlniri de grup recomandam ca si solutie mobilierul la comanda.

Prin personalizarea spatiului cu mobilier croit pe nevoile copilului tau, punem în practica creativitatea designului în context cu functionalitate spatiul disponibil si combinat cu materiale potrivite.

Landscape Concept ofera multiple solutii în amenajarea unui dormitor pentru copii, vesel, practic si confortabil. Recomandam materiale non-toxice, rezistente care sa asigure un confort sporit, dar sa reprezinte si un mobilier pe gustul copiilor care sa le deserveasca nevoile si chiar sa contureze o poveste cu impact în dezvoltarea copilului tau.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.