Ghidul Serviciilor
Landscape Concept - Mobilier La Comanda Bucuresti
inapoi la firma 60 vizite
Poza Camere tineret
Foto

Camera unui tânar sau adolescent reflecta, de cele mai multe ori, personalitatea sa, mai ales ca este spatiul ideal în care acesta se dezvolta si traieste cele mai importante momente ale vietii. De aceea, echipa Landscape Concept pune la dispozitia clientilor serviciile noastre de proiectare si realizare de camere tineret la comanda. În realizarea proiectelor, se acorda importanta confortului si multifunctionalitatii pieselor de mobilier, precum si rezistentei în timp.

Echipa noastra de specialisti îti ofera cele mai creative idei de mobilier tineret la comanda, în functie de culorile preferate, piesele dorite si spatiul disponibil. Proiectarea pieselor de mobilier de tineret realizate la comanda presupune o atentie deosebita, astfel ca într-o camera se poate regasi un pat simplu sau doua paturi suprapuse care pot fi prevazute cu sertare laterale de depozitare, dulapuri pentru haine, birou pentru calculator. Totul pentru confortul copiilor!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.