Ghidul Serviciilor
Landscape Concept - Mobilier La Comanda Bucuresti
inapoi la firma 60 vizite
Poza Dormitor
Foto

Dormitorul, spatiul unde te odihnesti si relaxezi, îti încarci bateriile si îti gasesti linistea, este una dintre cele mai importante încaperi ale casei tale. De aceea, alegerea unui tip de mobilier la comanda pentru dormitor trebuie sa se potriveasca personalitatii tale, designului general si sa îti ofere o stare de bine.

Landscape Concept pune la dispozitie o gama inedita de dormitoare la comanda, care iau în considerare tendintele în materie de amenajari interioare, precum si atentia la detalii. Evident, în realizarea fiecarei piese de mobilier realizata la comanda se ia în considerare multifunctionalitatea, rezistenta si eficienta, astfel încât sa te bucuri de confort sporit si spatii practice, destinate depozitarii eficiente ale hainelor, pantofilor, accesoriilor sau produselor de îngrijire.

De asemenea, se pot crea pe comanda si corpuri de mobilier dormitor auxiliare, precum noptiere, comode, boudoir-uri sau masute de lucru. Mobilierul realizat de echipa noastra de specialisti, are ca obiectiv completarea si valorificarea spatiului de odihna al fiecarui domiciliu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.