Ghidul Serviciilor
Landscape Concept - Mobilier La Comanda Bucuresti
inapoi la firma 93 vizite
Poza Hol
Foto

Desi holul este o încapere de tranzit, asta nu înseamna ca functionalitatea acestuia trebuie limitata.
În functie de preferintele si nevoile specifice ale fiecaruia, Landscape Concept poate realiza la comanda mobilier pentru hol, în diferite stiluri si dimensiuni. Desi este o încapere ce are nevoie de un mobilier la comanda simplu si practic, nu trebuie omis ca acesta trebuie sa fie, în acelasi timp, modern si sa se potriveasca structurii arhitecturale a întregii case.

Tinand cont de dorintele si necesitatile colaboratorilor, echipa noastra realizeaza mobila hol la comanda, dintr-o larga varietate de materiale, texturi si culori, cu elemente metalice si accesorii dedicate, astfel încât sa formeze un întreg. Totodata, specialistii nostri pot crea mobilier hol la comanda care sa se potriveasca oricaror suprafete, fara a renunta la elementele de functionalitate. Un aspect important, mobilierul realizat la comanda pentru hol trebuie sa includa un dulap tip cuier, plus suporturi si dulapuri de pantofi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.