Ghidul Serviciilor
La Piovra Turista
inapoi la firma 686 vizite
Poza Vacanta in Marmaris
Foto

Hotel MIRAGE WORLD 4* Marmaris, Turcia

La 8m de plaja, Premium All Inclusive

 

LOCALIZARE: Hotelul se afla localizat la 8 m de plaja, la 200 m de centrul orasului Icmeler, la 7km de Marmaris si la 90 km de aeroport.  

FACILITATI CAZARE: Hotelul a fost construit in anul 1996 si renovat in anul 2005. In cadrul hotelului sunt 196 camere duble, 12 camere familiale si camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu A/C individual, telefon, uscator de par, sistem de incalzire, minibar, mocheta, balcon, TV, baie cu dus si internet

FACILITATI HOTEL: Piscine exterioare, o piscina interioara pentru copii, 3 lifturi, tobogane, un restaurant interior, un restaurant exterior, baruri (Mirage Bar, Terrace Bar, Lobby Bar), centru de fitness, sauna, club pentru copii, teren de joaca, animatie, sala de conferinta si magazin de bijuterii. Asternuturile si prosoapele se schimba la 3 zile. Curatenia in camere se face in fiecare zi. Cu plata sunt - babysitting, uscator, spalatorie, coafor, centru de frumusete si internet cafe.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.