Ghidul Serviciilor
La Psiholog Cabinet De Psihologie Bucuresti
inapoi la firma 388 vizite
Poza Psihologia muncii si organizationala
Foto

Organizatiile au nevoie de o structura functionala solida pentru a planifica eficient activitatea resurselor umane si a indeplini obiectivele de business pe care si le propun.

In general, cele mai frecvente intrebari la care se gandesc managerii vizeaza pe de o parte productivitatea si parametrii sau gradul de masurare a eficientei muncii, iar pe de alta parte motivarea si retentia echipei pe care o conduc. Raspunsurile la aceste intrebari sunt multiple, complexe si specifice, iar la baza lor stau procese integrate de busines ce urmaresc atat atingerea obiectivelor strategice ale companiei, cat si dezvoltarea profesionala a angajatilor, coeziunea echipelor si motivarea angajatilor.

In sprijinul acestui deziderat echipa La Psiholog ofera consiliere, consultanta de specialitate, precum si servicii de resurse umane adaptate nevoilor concrete, domeniului de activitate si directiei de business a fiecarei companii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.