Ghidul Serviciilor
Laris Home Interior - Jaluzele, Rolete, Rulouri
inapoi la firma 96 vizite
Poza Rulouri exterioare
Foto

De ce sa alegi rulourile exterioare?

Cu un design placut si modern, rulourile exterioare ofera o protectie excelenta împotriva intemperiilor climatice (vânt, viscol, ploaie si grindina). Asigura o izolare termica, creând o bariera care ajuta tâmplaria si te protejeaza atât de încalzirea excesiva pe timpul verii, cât si de racirea pe timpul iernii. Permit dozarea luminii din încapere, sunt bune izolatoare fonic si te feresc de privirile indiscrete, oferind intimitate si confort.

Rulourile exterioare permit integrarea plaselor anti insecte si pot fi actionate motorizat.

Rulourile aplicate sunt cele mai solicitate de catre clientii nostri deoarece, spre deosebire de rulourile suprapuse, se pot monta dupa ce tâmplaria a fost instalata. Rulourile aplicate permit montarea în orice spatiu si sunt confectionate în totalitate din aluminiu, cu lamele umplute cu spuma poliuretanica cu o dimensiune de 39 mm sau 45 mm. Rulourile suprapuse se monteaza în acelasi timp cu tâmplaria, caseta fiind pozitionata deasupra acesteia.
Avantaje Rulouri exterioare
Protectie termica
Protectie fonica
 Protectie antiefractie
Dozarea luminii din încapere

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.