Ghidul Serviciilor
Latimob
inapoi la firma 850 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

Înfiinţată în anul 2002, LATIMOB, este recunoscută în domeniul prelucrării lemnului pentru calitatea produselor şi a finisajelor

 

Lemnul cu care lucrăm este ales şi prelucrat cu grijă pentru a vă putea bucura timp îndelungat de investiţia facută. Esenţele folosite sunt: stejar, brad şi fag.    

Tendinţa actuală este de a avea un ambient cât mai "deschis" în casa noastră, de a recupera cât mai mult spatiu, vede produsul (mobilier, scări) ca fiind un element integrant al amenajărilor de interior. Îmbinarea culorilor, alegerea materialelor, detaliile şi conformaţiile particulare, fac ca produsul să devină unic si irepetabil.   

 Experienţa noastră ne permite astăzi să răspundem diverselor cerinţe legate de funcţionalitatea produsului, de încadrarea lui în ambient, de modul de acces şi să satisfacem dorinţele clienţilor datorită flexibilitaţii ce derivă din puterea noastră de a da un răspuns aplicabil oricărui tip de exigentă.    

Lucrăm numai cu materie primă de calitate superioară, şi pentru finisarea componentelor din lemn, utilizăm lacuri corespunzătoare fiecărui produs.   Datorită unui raport calitate-preţ foarte bun, produsele noastre sunt apreciate în întreaga ţară.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.