Ghidul Serviciilor
Lavobad - Executie Si Reparatii Instalatii Electrice, Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 1988 vizite
Poza Instalatii iluminat magazine
Foto

Lavobad® asigura toata gama de surse de iluminat necesare locatiei dvs.

Principalele modalitati de iluminare utilizate in cadrul magazinelor sunt urmatoarele:

Impactul vizual asupra produselor este un factor foarte important asupra vanzarilor in sistemul retail, ce influenteaza potentialii consumatori. Iluminatul magazinului afecteaza acest impact in doua maniere:

Solutiile de iluminat sunt diferite in functie de bunurile care se afla la vanzare in spatiul comercial si de tipul magazinului in care acestea sunt dispuse. Aplicatiile de iluminat in sistemul retail pot fi grupate in trei categorii:

 Iluminatul ambiental al magazinului

Din momentul in care clientul paseste in magazin el isi formeaza o impresie de ansamblu asupra magazinului si asupra produselor pe care le detine spatiul comercial.

Prima impresie are un impact profund atat asupra asteptarilor clientului cu privire la tipul si calitatea marfurilor din magazin dar si asupra motivatiei de ansamblu de a cumpara.

Promovand o imagine pozitiva asupra magazinului si creand o atmosfera placuta pentru cumparaturi, clientul este invitat sa se concentreze asupra marfurilor cu o atitudine pozitiva.

Adesea intalnite sunt echipamentele de iluminat inchistate in perete, ideale pentru a crea o atmosfera ambientala intr-un magazin, emanand caldura si facand produsele sa para mai atractive.

Iluminatul general al magazinului

Acesta se referera la iluminatul peretilor si a tavanului, adaugand luminozitate si dand impresia de largime si deschidere.

Este ideal pentru o luminozitate verticala a magazinului si pentru a pune in evidenta marfurile amplasate pe perete.

Atat timp cat clientul si-a format acea atitudine pozitiva, marfurile din magazin vor trebui sa il intampine cu cele mai bune caracteristici ale sale prezentate ca si avantaje pentru client.

O lumina de dispunere, de accentuare adecvata va contura trasaturile cele mai importante ale produselor.

Sistemul de iluminat de accentuare foloseste o lumina puternica pentru a pune in evidenta un produs sau o suprafata, prezentandu-l mai plin de viata fata de lumina ambientala, atragand astfel atentia asupra lui.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.