Ghidul Serviciilor
Lazar Auto
inapoi la firma 6808 vizite
Poza ASISTENTA RUTIERA 24H
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

 SC LAZAR SRL efectueaza non-stop tractari auto in tara si in strainatate, asistenta rutiera, expertize tehnice, intermedierea de reparatii auto in service-uri autorizate, parcarea acestora in spatii pazite, cazarea clientilor si transport în regim taxi, rent-a-car, asistenta juridica si medicala.

 

Pozitionarea geografica a orasului nostru ne faciliteaza accesul prompt in orice punct al tarii ptr. a oferii asistenta rutiera tuturor celor ce au nevoie de serviciile noasre. In functie de gradul de complexitate a defectiunilor intermediem si reparatia acestora.

 

Putem transporta autoturisme, autoutilitare si utilaje pana la 9 tone sarcina utila. Avem parteneri în majoritatea judetelor tarii, cu firme de profil si o buna colaborare cu societatiile de asigurare, dealeri si service-uri auto.

 

Suntem constienti de faptul ca succesul este garantat de calitatea, seriozitatea si rapiditatea in onorarea comenzilor. Ne propunem sa oferim in continuare servicii prompte pentru a ne situa în topul preferintelor clientilor nostrii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.