Ghidul Serviciilor
Lazo - Magazin Online Imbracaminte
inapoi la firma 41 vizite
Poza Hanorace barbati
Foto

 272,00 Lei

BUZUNARE: Doua buzunare laterale multirol si gluga protectoare cu snur de ajustare

CALDURA: Materialul  pastreaza caldura corpului.

EXTENSIBILITATE: Extensibilitate naturala a materialului datorita modului de tricotaj.

FINETE LA ATINGERE: Majoritatea fibrelor sunt din bumbac, pentru flexibilitate si confort.

Hanoracul  CUTS GRAY UK îsi creaza propria expansivitate, impune forta, creaza libertate în miscare si exprimare, confera un grad optim de confort si caldura.
Deschis cu fermoar pe fata, doua buzunare laterale si gluga cu snur de ajustare.  Accesoriile ajuta la personalizarea viziunii de ansamblu.

Te pasioneaza acest tip de hanorace urban barbati, insa nu stii cum sa faci in asa fel incat sa ai intotdeauna un outfit de inalta calitate?

Ei bine, totul se poate rezolva daca alegi sa ai la indamana cele mai bune hanorace urban barbati pe care vi le punem la dispozitie!

Acum este momentul perfect sa iti pui in ordine garderoba, sa achizitionezi produse sport fabricate din materiale de inalta calitate, iar apoi sa te bucuri de rezultate pe masura asteptarilor tale.

Hanoracul iti ofera posibilitatea de a te simti bine in propria piele, indiferent de sex sau de activitatea sportiva pe care o desfasori in mod obisnuit.

Fie ca esti un barbat care practica activitati sportive foarte des sau ba dimpotriva, nu ai timp pentru acestea insa iti place sa te plimbi sau sa te simti confortabil, aceste hanorace urban reprezinta cea mai buna varianta!

Comanda chiar acum hanorace de inalta calitate direct de la producator!

Articolele vestimentare din bumbac casual sunt speciale pentru cei care doresc sa se imbrace intr-un mod potrivit sau sa aiba articolele necesare la indemana!

Pentru mai multe informatii despre aceste produse sport pentru femei sau barbati, conteaza pe echipa noastra!

Plaseaza comanda dorita direct de pe magazinul nostru online si indrazneste sa arati excelent in fiecare zi, deoarece meriti cu adevarat!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.