Ghidul Serviciilor
Lazo - Magazin Online Imbracaminte
inapoi la firma 41 vizite
Poza Hanorace barbati
Foto

 217,00 Lei

BUZUNARE: Doua buzunare laterale multirol si gluga protectoare cu snur de ajustare
CALDURA: Materialul  pastreaza caldura corpului.
EXTENSIBILITATE: Extensibilitate naturala a materialului datorita modului de tricotaj.
FINETE LA ATINGERE: Majoritatea fibrelor sunt din bumbac, pentru flexibilitate si confort.

Hanoracul LAZO GREEN BW  are un design modern, iar materialul folosit la realizarea acestui model va confera un grad optim de confort. Materialul este fin la atingere si calduros, ideal pentru antrenamente în zone racoroase! Deschis cu fermoar pe fata, doua buzunare laterale si gluga cu snur de ajustare
Acest produs a fost creat pentru casual si pentru stretching,  pentru exercitii efectuate în mod consecvent (gimnastica usoara, stretching, tonifierea si definirea musculaturii), de la intensitate mica la intensitate mare, ideala pentru mentinerea în forma si pentru sanatate.
 

Hanoracul LAZO din molton moale a fost conceput pentru sport si casual. Este un hoody clasic, ideal pentru  vreme racoroasa. Asigura confort termic înainte, în timpul si dupa miscare. Aport moderat de caldura.

Hanoracele nu ar trebui sa lipseasca din garderoba nimanui, indiferent de varsta. Confortabile, versatile si rezistente de-a lungul timpului, aceste produse sunt ideale pentru toti acei barbati care doresc sa faca sport sau sa poarte haine lejere pe parcursul unei zile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.