Ghidul Serviciilor
Lectii De Sah Pentru Copii - Bucuresti
inapoi la firma 276 vizite
Poza Despre noi
Foto
Lectii de sah pentru copii in Bucuresti, impreuna cu antrenorii certificati MMI Mihaela Sandu si MI Romeo Milu.

Suntem antrenori certificati  atât pe plan national cât si international, cu îndelungata experienta în predarea sahului atât în cadrul loturilor nationale si al centrelor de excelenta cât si în after-school-uri, scoli si gradinite din Bucuresti.

Credem în calitatile înalt educative ale sahului, si am creat acest site cu scopul de a sprijini promovarea si dezvoltarea  sahului în rândul copiilor, atât în Bucuresti cât si în tara.

Suntem dedicati asigurarii unei instructii de cea mai buna calitate. Chiar si copiii foarte mici pot beneficia de o programa de lectii de sah create special pentru nevoile lor.

Elevii nostri deprind în mod natural prin intermediul sahului atât abilitati cognitive înalte cât si abilitati sociale. Ei învata sa-i respecte pe ceilalti jucatori, leaga prietenii, învata sa se descurce în situatii de stres, sa accepte înfrângerea cu demnitate si sa se bucure cu decenta de victorii. Prin sah copii sunt stimulati sa gândeasca logic, sa respecte regulile învatate si sa-si asume greselile facute. Traseele pieselor pe tabla de sah sunt pura geometrie, iar micii sahisti aplica principii geometrice înainte sa afle ce înseamna acest cuvânt. Încercând sa anticipeze mutarile adversarului ei îsi dezvolta capacitatea de a întelege consecintele propriilor actiuni si de a gândi înainte de a actiona. Si toate acestea prin joc, pe care îl practica cu bucurie, nu printr-un exercitiu plicticos impus de altii.

Suntem implicati în mai multe proiecte de promovare a sahului, printre care cel mai însemnat este proiectul "SAH PENTRU TOTI", care ofera lectii de sah live gratuite pentru toti iubitorii acestui sport.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.