Ghidul Serviciilor
Legenda Vie
inapoi la firma 797 vizite
Poza Despre noi
Foto

Agentia de Detectivi Particulari  LEGENDA VIE  ia toate masurile pentru ca activitatile intreprinse sa nu fie contrare reglementarilor legale interne sau celor internationale la care Romania este parte, sigurantei nationale, ordinii publice ori bunelor moravuri.          

Informatiile obtinute in urma activitatilor desfasurate sunt destinate exclusiv clientului.

Actiunile detectivilor nostri se bazeaza intotdeauna pe trei criterii fundamentale si nedisociabile : legalitatea, legitimitatea si moralitatea cauzei in aparare.

 Informatia inseamna putere, cine o are detine puterea !!!        

Serviciile prestate cit si finalitatea activitatilor de investigare se efectueaza cu tehnica si aparatura moderna ,la standarde de performanta. Raportat la calificarea personalului ,la calitatea ,eficianta si rapiditatea in rezolvarea cazurilor, Agentia practica preturi moderate si negociabile in functie de complexitatea , dificultatea si durata actiunii.        Detectivul particular este un profesionist care, la cererea clientului sau, obtine informatii in conditiile legii, in baza unor principii bine statuate, prin metode si mijloace de munca specifice, legale, in mod discret si operativ. Sunati acum! Suntem oricand la dispozitia dumneavoastra.

Consultanta initiala gratuita!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.