Ghidul Serviciilor
Legofruct
inapoi la firma 1318 vizite
Poza Amestec mexican
Foto

Salata mexicana Legofruct este un amestec savuros de fasole verde pastai, mazare boabe, ardei felii, porumb boabe si morcovi cuburi. Aceasta salata de legume gustoasa, aromata si hranitoare este un aperitiv sau o gustare excelenta, plina de calorii, glucide, proteine si vitamine. 

Prepararea salatei mexicane se poate simplifica daca se folosesc legumele Legofruct congelate existente pe piata ca amestec mexican. Legumele se clatesc cu apa rece si se  pun cinci minute in apa clocotita cu sare si o lingurita de zahar. Se  scot din apa, se  scurg bine si se vor adauga alaturi de celelate ingrediente conform retetei.

 

Mod de prezentare:

-amestec mexican congelat, ambalat la 10kg/cutie de carton, la 20kg/sac de hartie sau la gramaje cuprinse in intervalul 0,45-2,5kg in pungi de polietilena, in functie de reteaua de distributie pe care este comercializat si de preferintele beneficiarului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.