Ghidul Serviciilor
Legofruct
inapoi la firma 1318 vizite
Poza Ardei
Foto

Verzi, rosii sau galbeni, ardeii sunt surse bogate de vitamina A si C. Dintre toate tipurile de ardei grasi, ardeiul rosu contine cea mai mare cantitate de vitamina A si C, in consecinta, protejeaza mai bine vederea si reduce in mai mare masura radicalii liberi decat celelalte tipuri de ardei. Ardeii grasi se folosesc in special in lunile de vara, in salate proaspete. Una dintre cele mai populare mancaruri romanesti o reprezinta binecunoscutii ardeii umpluti cu orez si cu carne. Sub forma maruntita, ardeii sunt folositi la prepararea diferitelor tipuri de ciorbe si ca topping important pentru prepararea unei delicioase pizza vegetariene.Mod de prezentare:

-ardei cuburi sau felii congelat, ambalat la 10kg/cutie de carton, la 20kg/sac de hartie sau la gramaje cuprinse in intervalul 0,45-2,5kg in pungi de polietilena, in functie de reteaua de distributie pe care este comercializat si de preferintele beneficiarului.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.