Ghidul Serviciilor
Lemn Art Design - Mobilier, Pergole, Foisoare Din Lemn, Nanov / Teleorman
inapoi la firma 1649 vizite
Poza Balustrade din lemn
Foto

Balustrada rustica din lemn de rasinoase

Aceasta balustrada rustica din lemn de rasinoase reprezinta un accesoriu potrivit pentru casa. Cat si o buna orientare in ce priveste amenajarea propriei locuinte la exterior.

Acolo unde balustrada rustica din lemn de rasinoase isi poate dovedi pe deplin utilitatea.

Tocmai din acest motiv am adus in atentia dumneavoastra o astfel de baluustrada rustica din lemn de rasinoase al carei efect este acela de a delimita clar anumite zone ale imobilului.

In speta fiind vorba despre o terasa.

Acolo unde prezenta respectivei balustrade nu face altceva decat sa-i dea terasei valoarea de care aceasta are atata nevoie.

Din punct de vedere tehnic, o astfel de balustrada este realizata din lamele din lemn de rasinoase bine distantate intre ele, rotunjite pe margini si orientate in plan orizontal.

Dincolo de acest aspect balustrada rustica din lemn de rasinoase este tratata corespunzator cu lac cerat pe baza de apa, astfel incat ploaia, soarele sau gerul nu pot influenta in mod negativ textura lemnului.

De asemenea, acest accesoriu poate fi si un important punct de plecare in vederea realizarii unui  viitor proiect asemanator in propria locatie.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si treceti imediat la crearea propriului univers prin realizarea cu succes a unui astfel de amplasament.

 Aceste balustrade din lemn reprezinta accesorii din lemn ce pot fi folosite atat ca protectie pentru scari, cat si ca element principal pentru definirea unor anumite perimetre, a corpurilor de mobilier extrem de utile cum ar fi foisoarele din lemn pentru gradina sau chiar terasele din lemn.Acolo unde balustradele pot fi realizate cu mana curenta si in diverse modele cum ar fi modelele cu lamele din lemn de rasinoase, distantate sau nu, in pozitie verticala sau orizontala.Sau cu modele personalizate, in functie de nevoi si preferinte.Si ca orice alt corp de mobilier din categoria celor realizate de firma noastra, aceste balustrade din lemn sunt confectionate din lemn de rasinoase, care poate fi vopsit in diferite nuante si culori. Si care poate fi protejat imptriva intemperiilor prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire intre straturi.In aceste conditii balustradele folosite pentru imprejmuirea foisoarelor sau a altor accesorii pentru gradina vor beneficia de aceeasi protectie mult sporita impotriva intemperiilor diverse.De asemenea, pentru o buna orientare in ce priveste obtinerea produsului dorit este de preferat sa analizati cu atentie oferta de astfel de accesorii regasite in cadrul respectivei categorii de corpuri de mobilier realizate din lemn de rasinoase de calitate superioara. Si ulterior puteti comanda tot ce vi

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.