Ghidul Serviciilor
Lemn Art Design - Mobilier, Pergole, Foisoare Din Lemn, Nanov / Teleorman
inapoi la firma 1649 vizite
Poza Mobilier de gradina
Foto

 

Fotoliile cu blat intre ele, asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici se pot transforma rapid intr-o solutie ideala de amenajare a propriei curti sau gradini cu un produs de mare efect. Acesta este obtinut prin blatul ce il regasim intre cele doua fotolii.

Din punct de vedere al design-ului aceste fotolii se deosebesc de celelalte produse similare prin spatarul dub forma de evantai.

Pentru realizarea acestui tip de mobilier necesar pentru amenajarea gradinii dumneavoastra s-a folosit lemnul masiv de brad de 4 cm grosime vopsit in culoarea castan inchis.

Iar pentru o buna protectie impotriva intemperiilor lemnul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat .

In aceste conditii mobilierul nostru poate rezista cu stoicism la fel de bine in fata tuturor intemperiilor, fie ca este vorba despre soare, ger, ploaie sau vant patrunzator.

Cu alte cuvinte nu mai stati pe ganduri si actionati pentru asigurarea unui confort optim in propria curte sau gradina.

Respectiva categorie de corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea spatiilor exterioare a fost conceputa special pentru persoanele aflate in cautarea diferitelor corpuri de mobilier.Ar fi vorba aici despre o serie intreaga de modele de scaune, mese, bancute, fotolii.Si multe alte astfel de accesorii, in functie de preferinte si necesitati.Accesorii bine definite pana la cele mai mici detalii si care mai beneficiaza si de o buna protectie impotriva intemperiilor sau a agentilor externi, cum ar fi soare, ploaie, vant sau ger.Si cum altfel, daca nu prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Acesta fiind aplicat in mai multe straturi, cu slefuire intre straturi.In aceasta categorie intra si alte elemente din lemn de rasinoase necesare pentru completarea diferitelor coruri de mobilier de dimensiuni ceva mai mari.Cu alte cuvinte, puteti actiona cu incredere in vederea achizitionarii celor mai fiabile produse regasite in aceasta categorie de mobilier de gradina.Iar ca detaliu suplimentar, trebuie sa stiti ca puteti comanda toate aceste corpuri de mobilier de gradina in diferite nuante si culori.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.