Ghidul Serviciilor
Lemn Art Design - Mobilier, Pergole, Foisoare Din Lemn, Nanov / Teleorman
inapoi la firma 1649 vizite
Poza Rulote din lemn pentru copii
Foto

Rulota din lemn pentru copii

Rulota din lemn pentru copii, asa cum se poate observa si din imaginile postate de noi aici reprezinta un alt corp de mobilier ideal pentru amenajarea gradinilor.

Fiind vorba despre un accesoriu ideal pentru completarea ansamblului peisagistic. Cat si, ca un loc de joaca pentru copii.

La baza caruia rezistenta este data de existenta lemnului de rasinoase, mai exact a lemnului de molid natur bine slefuit si finisat.

Sub forma de lambriu pe structura din lemn.

Componente principale ale caror nuante si culoare raman la alegerea fiecarui proprietar.

Respectiva rulota din lemn pentru copii este un spatiu de agrement pentru micutii de mai multe varste.

Din punct de vedere tehnic, aceasta rulota din lemn pentru copii are o lungime totala de 180 cm, cu latimea de 104 cm.

Iar inaltimea totala a rulotei este de 227 cm.

Rulota poate fi amplasata foarte usor in diferite zone ale gradinii, in functie de preferinte.

Si mai poate fi mutata cu destula usurinta dintr-o zona in alta.

Tinand cont ca rulota respectiva are si o oarecare inaltime, accesul la interior si implicit pe terasa acesteia se face cu ajutorul unor trepte de scara.

Dupa cum se poate observa si din imaginile postate de noi aici, rulota are o usa de acces si un iluminator cu obloane batante.

Iar in ceea ce priveste acoperisul acesta este asigurat de existenta cartonului bituminat. Ca si o foarte buna protectie impotriva ploii.

De asemenea este bine de stiut faptul ca aceasta rulota din lemn pentru copii este conceputa astfel incat sa poata fi livrata prin curier.

Intr-un colet care sa contina schitele pentru montaj, elementele metalice de legatura, dar si suruburile si cheitele necesare.

Astfel incat montajul in sine sa fie o simpla joaca.

In consecinta, pentru a beneficia de confortul dorit faceti un mic efort si amplasati in propria gradina o rulota din lemn pentru copii, asa cum este si produsul din exemplul nostru.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.