Ghidul Serviciilor
Lemniko - Fabrica De Jucarii Din Lemn, Dascalu / Ilfov
inapoi la firma 602 vizite
Poza Produse Handmade
Foto

210.00 lei

Acest produs este in sine o idee extraordinar de utila pentru a fi folosit ani de zile in birourile firmei dumneavoastra sau mai ales acasa, acolo unde folositi sisteme cu tastatura si monitor.

Acest produs este un organizator de birou in care gasesti la indemana orice folosesti foarte des: telefon, pixuri, pasta corectoare, capsator, radiera, cuburi de hartie, stickuri, etc…

Acest produs a fost gandit sa rezolve doua mari probleme:

  • Problema spatiului, in cazul birourilor mici sau in care trebuie sa lucrezi si cu hartii si cu tastatura. Organizatorul iti permite sa introduci tastatura sub organizator, castigand spatiu.
  • A doua problema pe care o rezolva este cea a varsatului cafelei/ceaiului in mod accidental. Vremurile in care dadeai cu mana peste cafea, direct pe tastatura vor disparea.
  • Nu poate fi folosit la laptopuri.

    Este fabricat de Asociatia Lemniko, din lemn masiv de: brad, tei, este baituit si lacuit. Este un produs manufacturat.

    Produsul poate fi personalizat cu logoul firmei dumneavoastra. In cazur unor comenzi mai mari de 15 bucati putem sa refacem configuratia spatiilor astfel incat sa corespunda dorintelor si nevoilor dumneavoastra.

    Dimensiuni: 55 cm lungime x latime 15 cm x inaltime 5 cm.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.