Ghidul Serviciilor
Leo Optic-Bucuresti
inapoi la firma 1643 vizite
Poza Despre noi
Foto

   Leo-Optic, magazin de optica medicala din Bucuresti, s-a nascut din dorinta nostra de a oferi tuturor purtatorilor de ochelari si chiar si nepurtatorilor de ochelari, sansa de a sti si a se informa despre sanatatea ochilor. 

   La magazinul nostru de optica medicala avem preturi la rame si lentile pentru toate buzunarele , promotii lentile , promotii pensionari promotii lentile si servicii foarte bune.    Va oferim ochelari din aliaje metalice, ochelari din acril (rame din plastic cu insertie metalica), rame din titan flex, rame din titan pur (100%), rame metalice, rame pe fir, rame cu capse sau rame cu surub, rame de firma, rame pentru orice tip de lentile.     Lucram cu lentile de inalta calitate : lentile Zeiss promotie , lentile Hoya, lentile Indo, lentile Rodenstok,  lentile Essilor si va punem la dispozitie orice tip de lentile : lentile sferice cat si lentile sfero-cilindrice; lentile prismatice (lentile pentru strabism) ; lentile bifocale ; lentile bifocale fotocromice ; lentile progresive  Hoya  Zeiss  Essilor Indo , lentile progresive heliomate , lentile progresive fotocromate ,lentine cu filtru de calculator, filtru PC promotie , lentile pe care putem aplica tratamente ca: antireflexul ,Transitions VI rezultand lentile heliomate ( fotocromice gry / maro ), filtrul PC, filtru PC ZEISS, filtrele office Hoya, filtrul polarizat (lentile polarizante " Polaroid" ), colorari uni sau in degrade si multe altele.    Optica medicala va ofera toate acestea pentru ca cel mai important pentru noi este ca dumneavoastra, clientii nostrii, sa fiti multumiti si sa aveti intotdeauna parte de produse de calitate si la un pret decent.!!! Pentru cei care nu pot ajunge la noi la optica medicala, venim noi la dumneavoastra. " Pentru un numar de minim 15 comenzi ne deplasam noi " Numai pe raza Bucuresti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.