Ghidul Serviciilor
Leo Optic-Bucuresti
inapoi la firma 1643 vizite
Poza Rame ochelari
Foto

Ramele pe surub sau capse (rame aliaje, rame titan flex sau rame titan pur )

 

Rame de plastic cu insertie de metal Rame de plastic cu insertie de metal in brate, balamalele nituite fiind foarte flexibile si rezistente. Incepand de la 50 Ron Rame de metal Rame de metal cu bratele imbracate in plastic deci nu oxideaza, cu pernute din silicon sau sa nazala reglabila, vopsite emailate in camp static.

 

Rame din titan flex

Rame din titan flex, 100% titan pur sau aluminiu, care sunt antialergice, anti corozive si extrem de usoare.

 

Majoritatea ramelor au flex in brate sau flex incasetat sau flex pe bila, de unde rezulta un brat rezistent si subtire, ultramodern.

PROPRIETATI PRINCIPALE

Rame cu fir Exista si rame cu fir ( adica fara partea inferioara sau superioara din rama ) necesitand un montaj special. Montajul acestor rame se face numai pe lentile organice sau de policarbonat. Rame pentru copii La optica medicala puteti gasi diferite modele si marimi de rame pentru copii. Ramele pentru copii sunt confectionate din materiale usoare si unele din ele si antialergice. Exista si rame de copii din titan Flex. Rame POLAROID

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.