Ghidul Serviciilor
Leonard Caffe - Cafenea Si Producator De Cafea - Bucuresti
inapoi la firma 1096 vizite
Poza Atelierul de cafea
Foto

CAFEA MISCELA ORO

Miscela realizata 100% din cafele arabice de origine, cu un grad de cafeina scazut, echilibrata prin gust si aroma, ideala pentru ibric espresso sau filtru.

 CITESTE MAI DEPARTE

CAFEA DEGUSTO SUPREMO

Premiata la târguri de specialitate, DEGUSTO SUPREMO este un amestec realizat dintr-o excelenta robusta caraibica si 5 tipuri de cafele araibice.

 CITESTE MAI DEPARTE

CAFEA MISCELA ITALIANA

O cafea plina de gust si personalitate, cafeaua Miscela Italiana este cea mai bine vânduta cafea din gama HORECA si ideala pentru espresso italiano.

 CITESTE MAI DEPARTE

CAFEA AVEDIS

Leonard Caffe aniverseaza doua decenii de existenta, lansând pe piata, ca marca înregistrata: Cafea Avedis.

 CITESTE MAI DEPARTE

CAFEA MISCELA GOLD

Stimulati de primirea calitatii de Furnizor al Casei Regale a României, Leonard Caffe a creat o miscela de exceptie, demna de titlul atribuit în numele Majestatii Sale Regele si a Familiei Regale, ca semn de recunoastere si apreciere!

 CITESTE MAI DEPARTE

CAFEAUA BUNICII

“De mica, fetita mea Caterina, ma tot întreba: Ma papa, che cosa e il NAUT? Non lo fanno piu? E veramente tanto buono? La nonna dice sempre che il caffe con NAUT che beveva ai soui tempi aveva un profumo che oggi no si trova piu, ma perche allora non lo fai tu?

CITESTE MAI DEPARTE

CAFFE MIC

În 1991 ia nastere la Timisoara prima prajitorie (Torrefatione Italiana). Scopul este acela de a crea o cafea de calitate cu o nou tehnologie: prajire pe flux de aer cald.

 CITESTE MAI DEPARTE

CAFEAUA VAMPIRULUI

Dupa descoperirea cafelei în Ethiopia, Yemen, cu peste 1000 de ani în urma, perioada din care au ramas mai multe legende‚ cu aproape un secol si jumatea înainte de a fi încuviintata de Papa Clemente în Europa, în Orient, cafeaua devenise o bautura cautata.

 CITESTE MAI DEPARTE

CAFEA MISCELA DECOFEINIZATA

O miscela 100% din cafele arabice, al carui proces de extragere a cofeinei este realizat prin spalari succesive cu apa fierbinte, fara utilizarea azotului.

 CITESTE MAI DEPARTE

CAFEA KENYA AA

Cultivata în special în regiunea Nyeri, din vecinatatea muntelui Kenya, spalata în apele izvorului Riuru, din Kagumo, Kenya AA este considerata pe drept Regina Cafelei.

 CITESTE MAI DEPARTE

CAFEA KILIMANJARO

Alaturi de Kenya AA, cafeaua Kilimanjaro este una dintre cafelele arabice ce nu mai au nevoie de nicio prezentare. Usor acida, datorita solului vulcanic, prajita mediu si râsnita proaspat, Kilimanjaro reda gustul unei cafele arabice de exceptie.

 CITESTE MAI DEPARTE

CAFEA TANZANIA ARABICA AA

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.