CAFEA MISCELA ORO
Miscela realizata 100% din cafele arabice de origine, cu un grad de cafeina scazut, echilibrata prin gust si aroma, ideala pentru ibric espresso sau filtru.
CITESTE MAI DEPARTE
CAFEA DEGUSTO SUPREMO
Premiata la târguri de specialitate, DEGUSTO SUPREMO este un amestec realizat dintr-o excelenta robusta caraibica si 5 tipuri de cafele araibice.
CITESTE MAI DEPARTE
CAFEA MISCELA ITALIANA
O cafea plina de gust si personalitate, cafeaua Miscela Italiana este cea mai bine vânduta cafea din gama HORECA si ideala pentru espresso italiano.
CITESTE MAI DEPARTE
CAFEA AVEDIS
Leonard Caffe aniverseaza doua decenii de existenta, lansând pe piata, ca marca înregistrata: Cafea Avedis.
CITESTE MAI DEPARTE
CAFEA MISCELA GOLD
Stimulati de primirea calitatii de Furnizor al Casei Regale a României, Leonard Caffe a creat o miscela de exceptie, demna de titlul atribuit în numele Majestatii Sale Regele si a Familiei Regale, ca semn de recunoastere si apreciere!
CITESTE MAI DEPARTE
CAFEAUA BUNICII
“De mica, fetita mea Caterina, ma tot întreba: Ma papa, che cosa e il NAUT? Non lo fanno piu? E veramente tanto buono? La nonna dice sempre che il caffe con NAUT che beveva ai soui tempi aveva un profumo che oggi no si trova piu, ma perche allora non lo fai tu?
CITESTE MAI DEPARTE
CAFFE MIC
În 1991 ia nastere la Timisoara prima prajitorie (Torrefatione Italiana). Scopul este acela de a crea o cafea de calitate cu o nou tehnologie: prajire pe flux de aer cald.
CITESTE MAI DEPARTE
CAFEAUA VAMPIRULUI
Dupa descoperirea cafelei în Ethiopia, Yemen, cu peste 1000 de ani în urma, perioada din care au ramas mai multe legende‚ cu aproape un secol si jumatea înainte de a fi încuviintata de Papa Clemente în Europa, în Orient, cafeaua devenise o bautura cautata.
CITESTE MAI DEPARTE
CAFEA MISCELA DECOFEINIZATA
O miscela 100% din cafele arabice, al carui proces de extragere a cofeinei este realizat prin spalari succesive cu apa fierbinte, fara utilizarea azotului.
CITESTE MAI DEPARTE
CAFEA KENYA AA
Cultivata în special în regiunea Nyeri, din vecinatatea muntelui Kenya, spalata în apele izvorului Riuru, din Kagumo, Kenya AA este considerata pe drept Regina Cafelei.
CITESTE MAI DEPARTE
CAFEA KILIMANJARO
Alaturi de Kenya AA, cafeaua Kilimanjaro este una dintre cafelele arabice ce nu mai au nevoie de nicio prezentare. Usor acida, datorita solului vulcanic, prajita mediu si râsnita proaspat, Kilimanjaro reda gustul unei cafele arabice de exceptie.
CITESTE MAI DEPARTE
CAFEA TANZANIA ARABICA AA