Ghidul Serviciilor
Lexmark Romania - Imprimante, Consumabile Si Accesorii
inapoi la firma 1459 vizite
Poza Servicii de asistenţă pentru clienţi
Foto

În calitate de lider mondial în materie de soluţii pentru administarea documentelor imprimate, Lexmark este didicat pentru a ajuta clienţii să obţină o rentabilitate maximă a investiţiei lor in echipamentele de imprimare. Înţelegem complexitatea nevoilor dvs. de afaceri şi Serviciul de asistenţă pentru clienţi Lexmark îşi ia angajamentul de a rezolva rapid problemele apărute şi de a oferi programe personalizate, pentru ca afacerea dvs. să fie în continuare profitabilă. De la acoperirea de service de bază, până la servicii de asistenţă cuprinzătoare, Lexmark oferă o gamă de planuri pentru a corespunde nevoilor exacte ale mediului dvs. de imprimare şi pentru a reduce perioadele costisitoare de nefuncţionare a imprimantelor.

Asistenţă tehnică

Serviciile de Asistenţă tehnică se străduiesc să vă ajute la soluţionarea rapidă a problemelor apărute, pentru o imprimare rapidă şi eficientă.

Garanţie

Lexmark oferă o gamă largă de Oferte de service standard, care acoperă service-ul de la o singură imprimantă, până la o întreagă flotă de echipamente.

Asistenţă pentru piese de schimb

Piesele de schimb originale de la Lexmark pot reduce drastic costurile şi intervenţiile de service, pentru a asigura funcţionarea optimă a imprima

Asistenţă pentru partenerii de service

Ne străduim să identificăm cele mai eficiente instrumente pentru a ne susţine Partenerii, alături de clienţii lor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.