Inceputul lui 2010 este marcat indeosebi de aparitia produselor de panificatie, a noii retete de cozonac.
Paine Bavareza, istoria painii asa cum o arata si denumirea incepe in Bavaria (Germania),realizata din faina neagra,faina de secara si faina alba de grau,fara euri.
Painea cu Oregano, un gust deosebit,nu atat de cunoscut pe piata romaneasca fiind utilizat mai mult de spanioli,greci,italieni,etc.
Painea Dietetica, din faina de graham,faina neagra,faina de soia, un produs usor digerabil.
Painea Artisano, o paine fara euri, cu un miez pufos din faina de grau,de secara si tarate.
Painea Sovital, din aceeasi gama a specialitatilor de mai sus,realizata din faina integrala de secara,faina alba cu o consistenta bogata datorita semintelor de floarea soarelui si susan.
Cozonacul traditional cu nuca, cu o aroma aparte si nuca macinata din abundenta.